Részletfizetési lehetőség

Kedvező részletfizetéses lízingkonstrukció nagykonyhai berendezések és eszközök könnyebb beszerzéshez

 

Meghibásodott a hűtője? Túl kicsi a kiszolgálópultja? Bővítené szolgáltatását? Anyagi nehézségek miatt nem jut tőke a befektetésre? Semmi baj, van megoldás!
 
Vállalkozásoknak, legyen szó éttermi, cukrászati vagy egyéb vendéglátói szolgáltatóról, sokszor nehézséget jelenthet egy új eszköz beszerzése, egy új szolgáltatás elindítása, ezért egy nagyon kedvező részletfizetéses lízingkonstrukcióval bővítettük palettánkat.
 

 

Mi is az a lízing?

A lízing egy eszközhöz kötött finanszírozási ügylet. Ez azt jelenti, hogy a finanszírozó az eszköz tulajdonjogát a futamidő végéig fenntartva, az eszközt a lízingdíjak megfizetése ellenében a lízingbe vevő birtokába és használatába adja. Kereskedelmi, nagykonyhai eszközöknél azért jó választás a lízing, mint finanszírozási forma, mert a berendezések működtetéséből, használatából eredő bevételek fedezetet jelentenek (termelnek) a díjfizetési kötelezettségekre.


Miért is kedvező?

  • nettó 500.000 Ft-os szerződés-értéktől elérhető finanszírozás

  • kedvező kondíciók, megfizethető részletek

  • gyors ügyintézés

  • 2018-tól a pénzügyi lízing megfizetett kamata összegével csökkenteni lehet a társasági adó összegét - a vonatkozó rendelkezésekkel összhangban

 

Futamidő: minimum 2 év (ajánlatkéréskor kérjük az Önnek legmegfelelőbbet megjelölni)
 


Lássunk egy példa két nagykonyhai berendezés konkrét lízingelésére:Jelen ajánlat háztartási gép csere (bizonyos feltételek mellett), nagykonyhák, éttermek, büfék cukrászdák berendezéseinek cseréjére, beszerzésére vonatkozik.
 
 
A mennyiben felkeltettük érdeklődését nincs más dolga, csak meglátogatni a www.gasztroborze.hu oldalt, kiválasztani a kívánt termékeket és jelentkezni a Kedvező Lízingkonstrukció Akcióra hivatkozva.
 
 
 
A fentiek TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ nettó havi lízingdíjak!
Ezen ajánlat tájékoztató jellegű, kötelezettség nélküli, a fent megadott futamidőkre, 20, illetve 30% önerő megfizetésével,  HUF-alapú, 1-havi BUBOR figyelembe vételével kalkulált, a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló (Hpt.) törvény szerinti zárt végű pénzügyi lízingfinanszírozásra vonatkozik, feltétel nélküli tulajdonjog átadással a futamidő végén.
A nettó eszközértékre jutó ÁFA megfizetése birtokbaadáskor esedékes, ezen összeg az ÁFA törvényben foglaltaknak megfelelően igényelhető vissza. A havi lízingdíjakat ÁFA fizetési kötelezettség már nem terheli.

A lízingszerződés futamideje alatt a finanszírozott eszközökre vagyonbiztosítás megkötése szükséges. A vagyonbiztosítás díját a fent megadott nettó lízingdíjak nem tartalmazzák.
A jelen tájékoztatás nem teljes körű és a Régió Monéta Pénzügyi Zrt. (3300 Eger, Menház u. 52/B.) által nyújtott finanszírozásra vonatkozik. A szerződéses feltételek véglegesítésére a bekért dokumentumok vizsgálata után, a hitelminősítés eredményének ismeretében kerülhet sor. Bővebb tájékoztatásért hívja a 20/360-5235 telefonszámot!