Részletfizetési lehetőség

Vásárolja meg részletfizetéssel termékeit!

Kedvező lízingkonstrukció a könnyebb beszerzéshez

A lízing jellemzői
A lízing egy eszközhöz kötött finanszírozási ügylet. Ez azt jelenti, hogy a finanszírozó az eszköz tulajdonjogát a futamidő végéig fenntartva, az eszközt a lízingdíjak megfizetése ellenében a lízingbe vevő birtokába és használatába adja. Kereskedelmi, nagykonyhai eszközöknél azért jó választás a lízing, mint finanszírozási forma, mert a berendezések működtetéséből, használatából eredő bevételek fedezetet jelentenek (termelnek) a díjfizetési kötelezettségekre.
  • nettó 500.000 Ft-os szerződés-értéktől elérhető finanszírozás
  • kedvező kondíciók
  • gyors ügyintézés
  • 2018-tól a pénzügyi lízing megfizetett kamata összegével csökkenteni lehet a társasági adó összegét - a vonatkozó rendelkezésekkel összhangban

Futamidő: minimum 2 év (ajánlatkéréskor kérjük az Önnek legmegfelelőbbet megjelölni)
 

Példa konkrét termék lízingelésére:


 
A fentiek TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ nettó havi lízingdíjak!
Ezen ajánlat tájékoztató jellegű, kötelezettség nélküli, a fent megadott futamidőkre, 20, illetve 30% önerő megfizetésével,  HUF-alapú, 1-havi BUBOR figyelembe vételével kalkulált, a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló (Hpt.) törvény szerinti zárt végű pénzügyi lízingfinanszírozásra vonatkozik, feltétel nélküli tulajdonjog átadással a futamidő végén.
A nettó eszközértékre jutó ÁFA megfizetése birtokbaadáskor esedékes, ezen összeg az ÁFA törvényben foglaltaknak megfelelően igényelhető vissza. A havi lízingdíjakat ÁFA fizetési kötelezettség már nem terheli.

A lízingszerződés futamideje alatt a finanszírozott eszközökre vagyonbiztosítás megkötése szükséges. A vagyonbiztosítás díját a fent megadott nettó lízingdíjak nem tartalmazzák.
A jelen tájékoztatás nem teljes körű és a Régió Monéta Pénzügyi Zrt. (3300 Eger, Menház u. 52/B.) által nyújtott finanszírozásra vonatkozik. A szerződéses feltételek véglegesítésére a bekért dokumentumok vizsgálata után, a hitelminősítés eredményének ismeretében kerülhet sor. Bővebb tájékoztatásért hívja a 20/360-5235 telefonszámot!