Vélemények a Robot – Coupe termékekről

Vélemények a Robot – Coupe termékekről

Konyha, gasztronómia, Franciaország: Robot – Coupe termékek. Azok számára, akik a nagykonyhai és éttermi szektorban dolgoznak, biztosan ismerősen cseng a Franciaországban készített Robot – Coupe márkanév. Mostani írásunkban a vevőink által megfogalmazott véleményeket mutatjuk be.


 

Néhány gondolat a Robot – Coupe cégről

A Robot – Coupe 1961 –óta áll a konyhai vállalkozások szolgálatában.  A folyamatos innovációs fejlesztéseknek köszönhetően napjainkra egy igazán elismert brandé vált a nagykonyhai gépek és eszközök piacán. Termékpalettájúk számos  speciális, kiváló minőségű terméket(pl: zöldség aprítók, kutterek, botmixerek, burgonyakoptatók, gyümölcscentrifugák, stb.) vonultat fel, aminek segítségével a konyhai folyamatok felgyorsíthatók és ezáltal a termelés professzionálisabbá válik. A Franciaországban gyártott termékek jelenleg 130 országban szolgálják ki a konyhákat üzemeltető vállalkozások igényeit.


Közkedvelt Robot – Coupe termékek a Gasztrobörze kínálatában

Cégünknél számos Robot – Coupe termék megvásárolható. A botmixerek mellett, kutterek és zöldségszeletelő gépek széles választékából válogathatnak az érdeklődők. Jelenleg öt sláger termék van, amely közkedvelt a vendéglátósok és a közétkeztetési konyhát üzemeltetők körében. Íme a lista:  

Előzetes egyeztetés után díjmentes kipróbálási lehetőség kötelezettség nélkül akár az Ön konyhájában!

Önnek csupán a feldolgozandó alapanyagot kell biztosítania.
 

Robot Cook - a szakácsok álma

140°C-ig, 1°C fokos pontossággal fűthető professzionális termomixer (termokutter), használható: emulgeálásra, aprításra, őrlésre, keverésre, mixelésre, turmixolásra, főzésre, melegítésre, dagasztásra. Hideg és meleg alapanyagok feldolgozására egyaránt alkalmas, készítsen gondtalanul leveseket, szószokat vagy egy tökéletes hollandi mártást egy gombnyomással! 

Vásárlói vélemények a Robot – Coupe termékekről

A Gasztrobörze Kft. mindig nagy hangsúlyt fektet a partnerekkel való kapcsolattartásra. Ennek a folyamatnak a részét képezi, mikor egy termék megvásárlása után megkérdezzük a vásárlót, hogy mennyire elégedett a termékkel. A Robot – Coupe termékekről számos véleményt fogalmaztak meg ügyfeleink, amelyekből most néhányat bemutatunk.
A konyhai üzemünkben két kisebb kutter üzemel. Sajnos az egyikkel mindig baj volt, ezért kerestünk egy új márkát kipróbálásra. így került látókörünkbe a Robot – Coupe 4,5 literes kuttere.  Most már közel 2 éve hajtjuk napi szinten, de teszi a dolgát és egyszer sem romlott el.
Azért döntöttem a Robot – Coupe nagyüzemi botmixer mellet, mert a leírásban az szerepelt, hogy Franciaországban készül. Féltem egy kicsit, hogy ez csak marketing duma, de kellemesen csalódtam. Professzionálisan lehet vele a nagyüzemi konyhánkban az ételeket elkészíteni.

Kisebb zöldségszeletelőt kerestünk az éttermünk konyhájára. A kiválasztásnál a legfontosabb szempont volt, hogy minél több féle szeletelést el tudjunk vele végezni. A Robot – Coupe terméke annyira bevált, hogy a főzés mellett a hidegkonyhai tálak díszítésénél is számtalanszor használjuk.
A mi cégünk naponta 2-3 ezer adag ételt állít elő. Olyan aprítóra volt szükségünk az előkészítési folyamatokban, amely megbízható és kiváló minőségű. Régebben kizárólag az alacsonyabb árfekvésű aprítókat vásároltuk, de ezek nem bírták a terhelést és folyamatosan javíttatni kellett őket. Végül a menedzsment úgy döntött, hogy egy jobb minőségű eszközbe invesztál. Ez volt a Robot – Coupe aprító. Csak annyit mondok, hogy jó döntés volt. Nincs vele gondunk.


 

Összegzés

A Franciaországban készített Robot – Coupe termékek a kiváló minőségnek és egyedi technikai innovációknak köszönhetően több mint 130 országban vált ismertté az elmúlt 60 év alatt.  A felhasználók között éttermek, szállodák, büfék, vendéglátóipari egységek és a nagyüzemi konyhák is megtalálhatók. Ha Ön, Robot – Coupe terméket keres konyhájába vagy vendéglátóipari vállalkozásába, keressen minket elérhetőségeinken keresztül. Segítünk, hogy kiváló minőségű termék kerüljön konyhájába megfizethető áron.
 
Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.