Háttérhűtő

Liebherr, Diamond, Amitek, Forcar, Ilsa és egyéb minőségi teliajtós hűtőszekrények rozsdamentes vagy festett külsővel, kedvezményes kiszállítással

Friss ételek energiatakarékos háttérhűtőkkel

háttérhűtőkA nagykonyhai berendezések közé tartoznak a háttérhűtők. A méretük és a teljesítményük is megkülönbözteti ezeket a berendezéseket a lakossági használatra tervezett modellektől.

Az éttermi konyhákban olyan nagykonyhai berendezésekre van szükség, amik megbízhatóan állják a sarat a legzsúfoltabb időszakokban is. Az ipari teljesítmény alapvető követelmény, mert napi szinten nagy mennyiségű alapanyagot, félkész és kész ételeket hűtenek és fagyasztanak.

Az ipari hűtők mérete és száma a konyha forgalma és igényei alapján tervezhető. Az ételeket és alapanyagokat frissen, fogyaszthatóan kell tartani. A hosszú távon megbízhatóan teljesítő hűtővel spórolni lehet, mert nem kell ételt kidobni és a vendéglátóegység meg tudja őrizni a jó hírnevét is.

Ma az energiatakarékosság a fő szempontok közé tartozik. Egy ipari hűtő legyen környezetbarát, spóroljon energiát és felesleges pazarlás nélkül tegye a dolgát. Erre a teljesítményre képesek az Ilsa, Diamond, Amitek, a Forcar és a Liebherr nagykonyhai berendezései is.

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
  • 700 literes Ilsa teli ajtós rozsdamentes hűtőszekrény Rozsdamentes acél külső és belső, GN2/1-es rácspolcokkal, 85 mm vastag magas sűrűségű HFC-mentes poliuretán hab szigeteléssel (40 kg/m3) a testben és 65 mm vastag az ajtó..
    610,000 Ft +ÁFA
  • 1400 literes Ilsa teli ajtós rozsdamentes hűtőszekrény Rozsdamentes acél külső és belső, GN2/1-es rácspolcokkal, 85 mm vastag magas sűrűségű HFC-mentes poliuretán hab szigeteléssel (40 kg/m3) a testben és 65 mm vastag az ajtó..
    900,000 Ft +ÁFA