TERASZFŰTÉS (Újdonság)

Ipari és terasz infrafűtések, hősugárzók a vendéglátás szolgálatában!Új termékpalettával bővül a nagykonyhai berendezéseket és eszközöket forgalmazó GASZTROBÖRZE KFT.!
Törekszünk arra, hogy vendéglátóipari partnereink szolgáltatási repertoárját minél hatékonyabban tudják bővíteni, akár egy télen is nyitva tartható, üzemeltethető terasszal.
A TANSUN és VARMATec nagy teljesítményű kültéri hősugárzók, megfelelő méretezéssel alkalmas teraszok téli komfortjának javítására vagy akár kávézók, pub-ok, éttermek, cukrászdák kültéri területeinek, teraszainak, dohányzóinak felfűtésére a legköltséghatékonyabban és magas hatásfokkal.


 

Az infra fűtésnek számos előnye van a gázgombákkal és hagyományos kvarc-sugárzókkal szemben:– Alacsony beruházási költség
– Könnyen telepíthető, nincs szükség speciális engedélyekre
– Karbantartás mentes üzemeltetés
– Hosszú élettartam
– Nincs szükség folyamatosan a gázpalackok cseréjére
– Nem igényel állandó felügyeletetEgy ipari vagy üzemi helyiségben, műhelyben gyakran probléma a fűtés megoldása.

Az infrasugárzók alkalmazásával könnyen és gyorsan tudunk kialakítani olyan fűtési megoldásokat, amik lehetővé teszik, hogy az adott helyiségben csak ott legyen meleg, ahol dolgozunk, felfűtési idő nélkül! A hordozható hősugárzó és fűtőberendezések kényelmes és gyors megoldást nyújtanak, ha egy nagyobb épületben csupán egy kis területet szeretnénk használni.
 
Bármilyen kérdéssel kérjük forduljanak hozzánk!
info@gasztroborze.hu
www.gasztroborze.hu
0630 938 2959
Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • WarmaTec TOP IPX5 infra fűtőegység Az infra lámpák legnagyobb előnye hogy közvetlenül a tárgyakat és az emberi testet melegítik így Ideális megoldást nyújtanak a teraszokon, öltözőkben, fürdőszob&aacu..
  60,000 Ft +ÁFA
 • WarmaTec TANDEM infra fűtőegység Az infra lámpák legnagyobb előnye hogy közvetlenül a tárgyakat és az emberi testet melegítik így Ideális megoldást nyújtanak a teraszokon, öltözőkben, fürdőszobá..
  87,000 Ft +ÁFA
 • WarmaTec WR2000 infra fűtőegység Az infra lámpák legnagyobb előnye hogy közvetlenül a tárgyakat és az emberi testet melegítik így Ideális megoldást nyújtanak a teraszokon, öltözőkben, fürdőszobá..
  98,000 Ft +ÁFA
 • 2000 W-os Sorrento single infra fűtőegység A könnyű és ellenálló alumínium ház, az egyszerű telepíthetőség és a remek dizájn jellemzi ezt a terméket. Ideális megoldás kültéri teraszok fűt..
  105,500 Ft +ÁFA