MOSOGATÁS

Mosogatógépek és medencék, ki-és befutó asztalok, csepegtető polcok, vízlágyítók és egyéb tartozékok széles választéka nagykonyhák, éttermek részére
 

Hogyan tud csúcsidőszakokban is minőségi kiszolgálást biztosítani? 

pohár mosogatógépekA különböző vendéglátóhelyeken adott időszakokban óriási forgalom a jellemző. Ilyenek például az ünnepnapok, vagy a hétvégi, esti órák, amikor is sokan szeretnének kikapcsolódni, szórakozni, és ehhez a vendéglátóhelyeket, bárokat választanák.

A csúcsidőben is ugyanazt a minőségi kiszolgálást kell biztosítani, mint a csendesebb időszakokban, ugyanis csak így lehet több vendéget bevonzani, és megtartani a visszajáró személyeket.

A minőségi kiszolgáláshoz szorosan kapcsolódnak a makulátlan tisztaságú poharak is. A csillogó, higiénikus poharakba töltött italok, vagy akár koktélok igazán csábítóak a vendégek számára, akik közül sokan nem is tudnak ellenállni a látványnak.

Tegye hatékonyabbá a vendéglátóhelyet pohár mosogatógéppel!

A pohár mosogatógépek igazán hasznos berendezések a vendéglátóhelyek, bárok, kávézók számára. A készülékek alkalmazásával többé nem jelenthet problémát csúcsidőben minőségi kiszolgálást biztosítani.

A pohár mosogatógép teszi a dolgát, kifogástalan tisztaságúvá varázsolja a poharakat, addig pedig a felszolgálók, munkatársak a vendégekkel tudnak foglalkozni.

A gép hatékony, jóval gyorsabb mosogatásra képes. A nagy mennyiség sem jelent akadályt, hatalmas terhet lehet levenni a dolgozók válláról.

Maximális higiénia

A pohár mosogatógépek azért is bizonyulnak előnyösebb választásnak, mert az általuk biztosított magas hőmérsékletű mosás tudja garantálni a százszázalékos higiéniát.

Manuális eszközökkel ezt képtelenség lenne megvalósítani, a forró víz könnyen okozna balesetet, így viszont nem kell emiatt aggódni. Senkinek nem kell kockáztatnia azért, hogy a poharak tisztasága megfeleljen a magas elvárásoknak.

A választékunkban megtalálható pohár mosogatógépek megbízhatók, jól dolgoznak. Felhasználóbarát funkcióik kényelmessé teszik a használatukat, nagyon hamar rájuk lehet hangolódni.

Igazi megtérülő befektetések, amelyekkel mindenképp érdemes számolni. Ha bővebb információkra lenne szüksége a mosogatógépekről, lépjen velünk kapcsolatba a feltüntetett elérhetőségeinken, kollégáink készséggel válaszolnak minden érdeklődőnek.