Munkaasztal

Rozsdamentes munkaasztalok egyedi méretek és elképzelések szerint gyártásból

Higiénikus előkészítés rozsdamentes asztalokon

rozsdamentes asztalokA vendéglátásban a rozsdamentes asztalok a jól bevált berendezések közé sorolhatóak. Az asztalok alapanyaga jelenti a berendezés erősségét.

A hotelek, éttermek, egyéb vendéglátó egységek konyháján a vendégeknek készül étel. A cél az, hogy kiemelkedő színvonalú konyhával vívják ki a látogatók elismerését. A higiénia fenntartása ehhez elengedhetetlen.

A konyhákon friss alapanyagokkal dolgoznak, az előkészítésnél és az elkészítésnél is számos rizikót kell kikerülni. Az ételek nem érintkezhetnek semmilyen szennyeződéssel, tiszta kézzel és eszközökkel kell dolgozni. Ez vonatkozik az előkészítéshez használt felületre is.

A  rozsdamentes asztalok lapja olyan fémből készül, ami nem rozsdásodik. Az alapanyag előnye, hogy könnyen tisztítható és higiénikus asztallap készül belőle. Vízzel, tisztítószerrel mosható, a nedvesség nem hagy rajta elváltozásokat.

Az asztalok több változatban és méretben elérhetőek, több polcos, műanyag, szintezhető lábas, hátsó felhajtással kiegészített modellek is kaphatóak.