Házhozszállítás

Csomagolási és szállítási költség:
A kialakult helyzetben sajnos jelenleg nem tudjuk tovább biztosítani az ingyenes kiszállítást a vételárak megterhelése nélkül, ezért minden esetben egyedi, kedvezményes költséget kalkulálunk a kiválasztott termékek és a szállítási cím függvényében.

A várható szállítási költség a következők szerint kalkulálható:

 
Súly és a Max. méret* esetén Szállítási költség
0-10 kg-ig 100 000 2 000Ft+Áfa
10-40 kg –ig 300 000 3 000Ft+Áfa

*Max. méret számítása: csomag szélesség x mélység x magasság
A fent megadott súly és/vagy méret felett, több darab termék vásárlása, valamint raklapos szállítás, esetén kérje kollégánk segítségét!
Utánvéttel történő fizetés költsége: a fizetendő bruttó összeg 1,5%-a* (minimum 500Ft+Áfa)
*a fenti szállítási költségen felül fizetendő.

Szállítás, áru átvétele, fizetés:
A megrendelt Termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz. A futárszolgálat munkatársai 1-3 MUNKANAPON BELÜL szállítják ki az Ön által megadott címre az árut, átvételkor utánvétellel egyösszegben fizetheti ki rendelését, amennyiben az összeg nem haladja meg a bruttó 500 000Ft-ot. Amennyiben a vásárlás összege ennél nagyobb, úgy minimum az összeg 500 000Ft felüli részét előre utalással tudja megfizetni.
Amennyiben a vevő nem tudja megoldani, hogy a megadott időben a megadott címen átvegyék a csomagot, úgy azt köteles előre jelezni. Ez esetben módosíthatja a szállítási címet, vagy választhatja a személyes átvételt bemutatótermünkben vagy újpesti raktárunkban.
A Vevő köteles a kiszállítás / átvétel időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Külföldre Terméket nem áll módunkban szállítani!