ÉTELSZÁLLÍTÁS

Milyen eszközök kellenek egy étteremnek, ipari konyhának az ételkiszállításhoz?

A jelenlegi helyzetben számos vendéglátóipari egység, nagykonyha, étterem, kifőzde állt át étel-ital házhozszállításra, illetve az iskolák, óvodák, bölcsődék, kórházak, közintézmények étkeztetésének, ellátásának is folytatódnia kell akár külső főzőkonyhákból is, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani kínálatunkból Magyarország egész területén kedvezményes kiszállítással!


Ételszállító badellák készletről!

Duplafalú ételszállító badellák több méretben készletről!
A duplafalú ételszállító edényekkel történő ételszállítás egy korszerű, modern megoldás. A főzőkonyháról a tálaló konyhára hőmérséklet és minőségromlás nélkül szállítható az étel. Elsősorban főzelékek, pörköltek, nem törékeny feltétek szállítására kiváló megoldás.
http://www.gasztroborze.hu/etelszallitas/duplafalu-etelszallito-badella


 


Thermoládák, thermoboxok

A thermoládával történő ételszállítás a legkorszerűbb és biztonságosabb módja annak, hogy A-ból B-be minőség romlás nélkül juttassuk el az ételeket. A thermoládák hőszigeteltek, hőveszteségük 4 óra alatt 8°C, azaz óránként 2°C. Fajtájukat tekintve két fő csoportot különböztetünk meg. A felültöltős thermoládákat, ahol a fedél levételével felülről helyezzük bele a ládába a GN edényt, ebben az esetben ajánlatos a csúszó füles GN edények használata. Illetve az elől töltős termo ládákat ahol ezt elölről csúsztatjuk be.
http://www.gasztroborze.hu/etelszallitas/thermobox

Ételszállító dobozok, ételhordók, egyszerhasználatos eszközök menüs kiszállításhoz

Éttermi adagok, menük kiszállításához ajánljuk egyszerhasználatos eszközeinket, fagyasztható/mikrózható dobozainkat, tasakjainkat.
Fogyassza egyből vagy fagyassza le az előre lefőzött ételeket, rendszerezze ételeit, alapanyagait egy egy nagyobb bevásárlás után, tegye átláthatóvá hűtőjét, fagyasztóját!
Műanyag dobozaink nemcsak magukba zárják az ízeket és illatokat, de mindent szép rendben is tartanak. Az átlátszó anyagúakban azonnal látható hogy mit rejtenek, az előző napi vacsora maradékából ma ebéd is lehet.
A dobozok egymásra helyezhetők, a hűtőben így helyet spórolva, mosogatógépben moshatók, az ételek akár adagonként tárolhatók, szállíthatók szeretteinek.
http://www.gasztroborze.hu/etelszallitas/etelszallito_dobozok_etelhordok
http://www.gasztroborze.hu/etelszallitas/egyszer_hasznalatos_eldobhatoKeressen minket az info@gasztroborze.hu e-mail címen, vagy a +36 30 9382959-es telefonszámunkon.