ÉTELSZÁLLÍTÁS

Milyen eszközök kellenek egy étteremnek, ipari konyhának az ételkiszállításhoz?

A jelenlegi helyzetben számos vendéglátóipari egység, nagykonyha, étterem, kifőzde állt át étel-ital házhozszállításra, illetve az iskolák, óvodák, bölcsődék, kórházak, közintézmények étkeztetésének, ellátásának is folytatódnia kell akár külső főzőkonyhákból is, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani kínálatunkból Magyarország egész területén kedvezményes kiszállítással!


Ételszállító badellák készletről!

Duplafalú ételszállító badellák több méretben készletről!
A duplafalú ételszállító edényekkel történő ételszállítás egy korszerű, modern megoldás. A főzőkonyháról a tálaló konyhára hőmérséklet és minőségromlás nélkül szállítható az étel. Elsősorban főzelékek, pörköltek, nem törékeny feltétek szállítására kiváló megoldás.
http://www.gasztroborze.hu/etelszallitas/duplafalu-etelszallito-badella


 


Thermoládák, thermoboxok

A thermoládával történő ételszállítás a legkorszerűbb és biztonságosabb módja annak, hogy A-ból B-be minőség romlás nélkül juttassuk el az ételeket. A thermoládák hőszigeteltek, hőveszteségük 4 óra alatt 8°C, azaz óránként 2°C. Fajtájukat tekintve két fő csoportot különböztetünk meg. A felültöltős thermoládákat, ahol a fedél levételével felülről helyezzük bele a ládába a GN edényt, ebben az esetben ajánlatos a csúszó füles GN edények használata. Illetve az elől töltős termo ládákat ahol ezt elölről csúsztatjuk be.
http://www.gasztroborze.hu/etelszallitas/thermobox

Ételszállító dobozok, ételhordók, egyszerhasználatos eszközök menüs kiszállításhoz

Éttermi adagok, menük kiszállításához ajánljuk egyszerhasználatos eszközeinket, fagyasztható/mikrózható dobozainkat, tasakjainkat.
Fogyassza egyből vagy fagyassza le az előre lefőzött ételeket, rendszerezze ételeit, alapanyagait egy egy nagyobb bevásárlás után, tegye átláthatóvá hűtőjét, fagyasztóját!
Műanyag dobozaink nemcsak magukba zárják az ízeket és illatokat, de mindent szép rendben is tartanak. Az átlátszó anyagúakban azonnal látható hogy mit rejtenek, az előző napi vacsora maradékából ma ebéd is lehet.
A dobozok egymásra helyezhetők, a hűtőben így helyet spórolva, mosogatógépben moshatók, az ételek akár adagonként tárolhatók, szállíthatók szeretteinek.
http://www.gasztroborze.hu/etelszallitas/etelszallito_dobozok_etelhordok
http://www.gasztroborze.hu/etelszallitas/egyszer_hasznalatos_eldobhatoKeressen minket az info@gasztroborze.hu e-mail címen, vagy a +36 30 9382959-es telefonszámunkon.

Ételszállító badella: az ételek szállításának ideális eszköze

ételszállító badellákÉtelszállító badellák számos méretben, többféle kialakítással, kiváló minőségben és kedvező áron – tekintse meg kínálatunkat!

Az ételszállítás kulcsfontosságú szerepet játszik a vendéglátóiparban és az események szervezésében, azonban biztonságos és hatékony szállítás kihívást jelenthet, különösen akkor, ha nagyobb távolságokról van szó. Az ételszállító badella egy olyan eszköz, amely megoldást kínál ezekre a kihívásokra, biztosítva, hogy az ételek frissen és megfelelő hőmérsékleten érkezzenek célba.

Mi az ételszállító badella?

Az ételszállító badella egy speciálisan tervezett edény, amely tökéletes választás nagy mennyiségű étel biztonságos és hatékony szállításához. Ezek az edények általában nagy űrtartalmúak, duplafalúak – tehát hosszabb ideig megőrzik az ételek hőmérsékletét – rozsdamentes acélból készülnek és légmentesen lezárhatóak, hogy megőrizzék az ételek frissességét és ízét. Az ételszállító badellákat általában fogantyúval is ellátják, ami lehetővé teszi a könnyű mozgatásukat.

Kinek ajánlott az ételszállító badella?

Az ételszállító badellák elsősorban a catering-cégek és rendezvényszervezők számára kínálnak megoldást, de nagyobb éttermekben is használatosak. Ideálisak nagyobb események, például esküvők, konferenciák vagy céges rendezvények catering-szolgáltatásához, emellett egyéb vendéglátóipari egységek is használhatják őket az ételszállítás során.

Az ételszállító badellák előnyei

Az ételszállító badella számos előnnyel jár a vendéglátóipari szolgáltatók és rendezvényszervezők számára.

  • A duplafalú, légmentesen lezárható kialakításnak köszönhetően az ételek hosszabb ideig megőrzik hőmérsékletüket.
  • Az ételszállító badellák biztosítják, hogy az ételek sértetlenül és frissen érkezzenek meg a célállomásra.
  • A fogantyúkkal ellátott kialakítás lehetővé teszi a könnyű szállítást és mozgatást.
  • Rozsdamentes acélból készülnek, így hosszú élettartamúak.

Ha ételszállító badellákat szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Hungarocell thermo dobozok: Őrizze meg az ételek frissességét!

hungarocell thermo dobozokA hungarocell thermo dobozok hővesztesége óránként 2°C, tehát akár a hosszabb távú ételszállítás is könnyedén megoldható a segítségükkel.

Az ételszállítás során az ételek hőmérsékletének megőrzése kulcsfontosságú a frissesség és az íz megőrzése érdekében. A hungarocell thermo dobozok ideális megoldást kínálnak erre a kihívásra, biztosítva, hogy az ételek frissen érkezzenek meg a célállomásukra. Ezek a dobozok kifejezetten a vendéglátóipar számára készültek, hogy segítsenek út közben fenntartani az ételek optimális hőmérsékletét.

A hungarocell thermo dobozokról dióhéjban   

A hungarocell thermo dobozok speciálisan tervezett eszközök, amelyek feladata az ételek hőmérsékletének megőrzése szállítás közben. Hungarocellből készülnek, ami egy könnyű, de hatékony szigetelőanyag, amely tartja a hőt, így megakadályozva az ételek kihűlését.

Kinek érdemes hungarocell thermo dobozokat beszereznie?

A hungarocell thermo dobozok különösen ajánlottak éttermeknek és események szervezőinek, akik ételeket szállítanak különféle helyszínekre. Ezek a dobozok lehetővé teszik, hogy az ételek hőmérséklete akár több órán keresztül is ideális maradjon, így biztosítva a vendégek elégedettségét és a minőségi szolgáltatást.

Miért válasszuk a hungarocell thermo dobozokat?

A hungarocell thermo dobozok számos előnnyel járnak a vendéglátóipari szolgáltatók számára:

Hőmérséklet megőrzése: A hungarocell szigetelőanyagnak köszönhetően az ételek hőmérséklete hosszabb ideig megőrizhető.

Tartósság: A hungarocell hosszú élettartamú és ellenáll a károsodásnak is.

Könnyű kezelhetőség: A hungarocell thermo dobozok könnyen mozgathatóak és szállíthatóak.

A hungarocell thermo dobozok tehát ideális megoldást kínálnak az ételszállítás során a hőmérséklet megőrzésére, így lehetővé teszik, hogy az ételek frissen érkezzenek meg a célállomásra, így hozzájárulva a vendégek elégedettségéhez és a vállalkozás sikeréhez. Ha Ön is ilyen típusú termékeket keres, válassza a hungarocell thermo dobozokat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a hungarocell thermo dobozok iránt, rendeljen webáruházunk kínálatából, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!