Liebherr hűtő vélemények

Liebherr hűtő vélemények

A vendéglátásban használt hűtőgépeket, italhűtőket napi szinten keresik a nagykonyhai gépeket forgalmazó vállalkozásunknál. Az érdeklődők számtalan igényt támasztanak a hűtőkkel kapcsolatban. Ezeknek megfelelni legtöbb esetben csak a legnagyobb márkák képesek. A vendéglátósok egyik legkedveltebb márkája a Liebherr. Az általuk megfogalmazott véleményeket tesszük most közzé.


Liebherr, mint hűtő gyártó

A Liebherr 1954 –ben építette meg az első hűtőgépét. 1955 –óta már sorozatgyártás szinten készíti a hűtőgépeket otthoni és ipari felhasználásra egyaránt. A folyamatos technikai fejlesztésnek és innovációnak köszönhetően egyre több helyen használják a turizmusban. Szállodák, éttermek, cukrászatok, kávézók, sörözők, pékségek, élelmiszer boltok és más egyéb iparágak (pl: kutatás és laboratórium) felszerelései között is megtalálhatók a Liebherr hűtői. A gyártó termékpalettájában a klasszikus hűtők mellett megtalálhatók a fagyasztók, borhűtők, szabadon álló hűtők, beépíthető hűtők, monolit hűtők egyaránt. A vállalat célkitűzése, hogy a német minőség érződjön a hűtők formavilágán és a tartós minőség minél több új Liebherr felhasználóval szerettesse meg a cég hűtőszekrényeit.

 

Vélemények a Liebherr hűtőszekrényekről első látásra

Cégünknél a Liebherr hűtőszekrény katalógus napi szinten bemutatásra kerül. Az érdeklődők általában az alábbi véleményekkel szokták illetni a Liebherr termékeit:
 
 • Tetszető formavilág.
 • Pontosan ilyen borhűtőt képzeltünk el a szálloda éttermébe.
 • Az 5 év magyarországi garancia engem meggyőzött.
 • Eddig is Liebherr hűtő volt az étteremben és most is ezt a márkát választjuk.
 • Hatalmas tévén szokták nézni a sörözőben a meccseket a vendégek és egy minőségi tágas italhűtő elengedhetetlen, amiben a söröket és vizeket tároljuk.
 • Ez a típusú fagyasztó hűtő tökéletes lesz a csemege boltunkban a fagyasztott termékek tárolására.
 Közkedvelt Liebherr termékek a Gasztrobörze kínálatában


 

Vélemények azoktól a vásárlóktól, akik megvásárolták a Liebherr hűtők valamelyik típusát boltunkban.

 • A német minőség érződik a terméken.
 • Csendesen teszi a dolgát.
 • Egy feltöltéssel elég sok vendéget el tudunk látni italokkal.
 • A szálloda éttermében a borhűtőben a borok mindig láthatók és ennek köszönhetően egyre többen fogyasztanak bort a vacsorához.
 • A régebbi fagyasztó hűtőnkben sokat ingadozott a hőmérséklet, ami jelentős károkat okozott. A Liebherr stabilan tartja a hőfokot így a jégkrémek nem olvadnak ki.  
 • Nálunk minden hűtő Liebherr, de a garanciális időszakon túl sem volt még velük probléma.
 • Jó ár érték arányTanácsok hűtő vásárláshoz

Mielőtt hűtőt szeretnénk vásárolni, mindig nézzük meg, hogy mire szeretnénk használni (italok tárolása, ételek tárolása, fagyasztott termékek tárolása stb.) és hova szeretnénk telepíteni a hűtőszekrényt. Ennek ismeretében válasszuk ki a megfelelő méretet.
Tudjuk, hogy az ár fontos, de a garanciát is érdemes figyelni! Lehet, hogy egy hűtő 10 000 forinttal olcsóbb a vásárláskor, de hosszú távon a rövid garancia miatt többe fog kerülni egy esetleges meghibásodáskor. Mielőtt megvásárolnánk egy hűtőszekrényt, érdemes elmenni egy boltba és érdeklődni a termék felöl az eladónál. Számos olyan információval tud szolgálni egy szakember, amiről a kereskedők weboldalán nem olvashatunk. 

Összegzés

A Liebherr már régóta szolgálja ki a magánemberek mellett a vállalkozói szférát is. Az éttermi szektor mellett, szállodák, élelmiszer üzletek, cukrászdák, pékségek és más felhasználók is szívesen vásárolják a Liebherr hűtőszekrényeket. A német minőség, a hosszú garancia (5év) és a megbízhatóság miatt közkedveltek a gyártó termékei. Innovációjuk folyamatos. A 2021-es Európa bajnokságra egy teljesen új limitált szériájú italhűtő családdal lepte meg a vendéglátóipari vállalkozókat. Ha Ön Liebherr hűtő vásárlásában gondolkozik, forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk meghozni a legjobb döntést.
Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.