Ételszállító badella

Duplafalú ételszállító badellák több méretben. A duplafalú ételszállító edényekkel történő ételszállítás egy korszerű, modern megoldás. A főzőkonyháról a tálaló konyhára hőmérséklet és minőségromlás nélkül szállítható az étel. Elsősorban főzelékek, pörköltek, nem törékeny feltétek szállítására kiváló megoldás.
Ideális éttermek, szállodák, ipari konyhák és vendéglátóegységek kiszolgálására! Ingyenes kiszállítással!
Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • 5 literes duplafalú ételszállító badella Az étel tárolására, szállítására és melegentartására alkalmas. Rozsdamentes acél. A fedő patentzárral rögzíthető. A bad..
  22,000 Ft +ÁFA
 • 10 literes duplafalú ételszállító badella Az étel tárolására, szállítására és melegentartására alkalmas. Rozsdamentes acél. A fedő patentzárral rögzíthető. A ba..
  24,000 Ft +ÁFA
 • 15 literes duplafalú ételszállító badella Az étel tárolására, szállítására és melegentartására alkalmas. Rozsdamentes acél. A fedő patentzárral rögzíthető. A ba..
  27,000 Ft +ÁFA
 • 20 literes duplafalú ételszállító badella Az étel tárolására, szállítására és melegentartására alkalmas. Rozsdamentes acél. A fedő patentzárral rögzíthető. A ba..
  28,000 Ft +ÁFA
 • 25 literes duplafalú ételszállító badella Az étel tárolására, szállítására és melegentartására alkalmas. Rozsdamentes acél. A fedő patentzárral rögzíthető. A ba..
  35,000 Ft +ÁFA
 • 30 literes duplafalú ételszállító badella Az étel tárolására, szállítására és melegentartására alkalmas. Rozsdamentes acél. A fedő patentzárral rögzíthető. A ba..
  39,000 Ft +ÁFA