Energiahatékony professzionális Liebherr készülékek

Energiahatékony professzionális Liebherr készülékek

Az energiahatékony professzionális gasztrós Liebherr készülékek a modern vendéglátóipar számára készültek. A konyhai eszközök területén az energiatakarékosság egyre fontosabb szerepet játszik, és azok a vállalkozások, amelyek figyelembe veszik ezt a tényezőt, előnyösebb helyzetben vannak a versenytársakkal szemben.


A Liebherr élen jár a fejlesztésben

A Liebherr készülékeket a kiváló minőség és a magas hatékonyság jellemzi, így tökéletes választás a professzionális konyhák számára. Az energiatakarékosságot a készülékek kialakítása és a legújabb technológiák alkalmazása teszi lehetővé. A készülékek hőszigetelése és a korszerű hűtési rendszer jelentősen csökkenti az energiaveszteséget, és csökkenti a konyhai költségeket. A gasztrós Liebherr készülékek sokféle típusban kaphatók, beleértve az asztali hűtőket, fagyasztókat, hűtő-fagyasztó kombinációkat és még sok mást. Az egyes típusok méretei és funkciói eltérőek lehetnek, így minden vállalkozás megtalálhatja az igényeinek és követelményeinek megfelelő készülékeket.


Miért válasszunk energiatakarékos Liebherr készüléket?

Az energiatakarékosság mellett a Liebherr készülékek kiváló minőségű alkatrészekből készülnek, így hosszú élettartammal rendelkeznek. Az átfogó minőségellenőrzés és a szigorú tesztek garantálják, hogy a készülékek megbízhatóak és biztonságosak legyenek a használat során.Liebherr formatervezés

A Liebherr készülékek modern és elegáns megjelenéssel rendelkeznek, így nemcsak a konyhában praktikusak, hanem esztétikusak is. A különböző színek és stílusok közül minden vállalkozás megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő készülékeket, amelyek harmonizálnak a konyha stílusával és designjával.


Ily módon spórolhat az áramon, de teljesítményen nem:

Alacsony hőveszteség

A jó minőségű hűtőelemek és az optimális konstrukció mellett a szigetelés állandó belső hőmérsékletet és maximális energiahatékonyságot biztosít.

Precíz vezérlés

Az elektronika biztosítja, hogy minden hűtő- és mélyhűtőkészülék csak a ténylegesen szükséges energiát használja fel.
A vezérlés ennek megfelelően állítja be a kompresszor fordulatszámát, és kikapcsolja a ventilátort, ha az ajtó nyitva van.

Hatékony hűtőrendszer

Az erőteljes keringtető rendszer egyenletes hűtési hőmérsékletet biztosít az egész belső térben, és gyorsan lehűti az újonnan elhelyezett árukat. Szükség esetén a páratartalom növelhető az állandó ventiláció bekapcsolásával.

NoFrost

A rendszeres leolvasztás elektromos energiát takarít meg.A légkeveréses hűtés megköti a nedvességet és jégmentes tárolást biztosít. A ciklikus leolvasztás a legutolsó nedvesség
részecskét is eltávolítja a belső térből.

LED-világítás

A LED-mennyezetvilágítás még sötét környezetben is jó megvilágítást biztosít a belső térben. Ezzel nemcsak a hosszas keresgélést spórolhatja meg, hanem mindenekelőtt az energiaköltségeket is.

Természetes hűtés

Mi voltunk az elsők, akik a teljes hűtőberendezés-családunk esetében átálltunk HFC-mentes hűtő- és szigetelő anyagora. Ma már csak az R 600a, R 290 és R 170 természetes hűtőközegeket használjuk. Kifejezetten nagy hatásfokú kompresszorokhoz tervezték, és alacsony energiafogyasztást és alacsony villamosenergia-költséget biztosítanak

Rövid összegzés a gasztro területen használatos energiatakarékos Liebherr készülékekről

Összességében, az energiahatékony professzionális gasztrós Liebherr készülékek kiváló választás a modern vendéglátóipar számára. A készülékek megbízhatóak, biztonságosak és környezetbarátak, így nemcsak csökkentik a konyhai költségeket, hanem hozzájárulnak a fenntartható vendéglátóipar fejlődéséhez.
 
 
Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.