Kombisütő

Kombisütő - sütés, párolás, melegentartás.
Diamond, Primax, Unox és egyéb kiváló minőségű elektromos és gázüzemű kombisütők széles választékát kínáljuk vásárlóinknak

Ipari kombi sütőkben készüljön a menü!

ipari kombi sütőkA sikeres éttermek konyháján csakis ipari kombi sütők kaphatnak helyet. Ahány konyha, annyi recept, de a minőségi berendezés mindegyik vendéglátós siker receptjében közös.

Ne ezen múljon a menü elkészítése!

Az éttermi menük általában változatos fogásokkal csábítják a gasztronómia iránt fogékony vendégeket. Az ételek egy részét főzéssel készítik, egy másik részük pedig valamilyen hőkezelést kap, ami sütést, párolást jelent.

Az ételek többféle elkészítését és melegen tartását is egyetlen konyhai berendezéssel lehet elintézni. A kombi sütő ez a sokoldalú nagykonyhai berendezés. Képzeljen el egy üvegajtós, masszív, fém falakkal gyártott, több tálcás berendezést, amiben akár egyszerre elkészülhet több rendelés is!

Mire képes egy ipari kombi sütő?

Minden egyes sütés, párolás és egyéb használat alkalmával pontosan be tudja állítani a sütő belső hőmérsékletét. A sütő nagykonyhai igényekhez tervezett kapacitással képes működni, ezen kívül több beállítás is segíti az ételek elkészítését.

A belső sütő hőmérsékleten kívül a páratartalom is állítható, valamint a ventiláció. A sütő több programmal is működtethető, a kezelése modern, érintőképernyős panellel lehetséges, amin könnyen értelmezhető jelzések igazítják el a felhasználókat.

Az ipari kombisütők vastag hőálló üveggel ellátott ajtóval készülnek, ami lehetővé teszi, hogy követhető legyen az ételek állapota és egyszerűbbé válik a sütő ki-és bepakolása is. Felszerelhető öntisztító rendszerrel, vízlágyítóval is, ami a készülék élettartamát is meg tudja hosszabbítani.

A nagykonyhai sütő kiválasztását tehát nagyon komolyan kell venni. Természetesen nem elég az elhatározás, ha nincs elérhető, releváns kínálat ilyen konyhai berendezésekből. Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, mert nálunk garantáltan rátalál a megfelelő, konyhai berendezésre!

A termékeink kínálatában több, világmárka berendezései is képviseltetik magukat. EKA, Diamond vagy Unox modellek, kombisütők elektromos és gázüzemű változatban egyaránt kaphatóak az online áruházunkban.
 

Nagykonyhai sütők vendéglátáshoz tervezve

nagykonyhai sütőkA vendéglátásban nagy kapacitással működtethető berendezések tudják kiszolgálni a nagy vendég létszámmal járó igényeket. A nagykonyhai sütők eleget tesznek ennek a kritériumnak.

A háztartásokban és a vendéglátásban is ugyanazokat a berendezéseket találjuk, ám ezek csak funkciójukban egyeznek meg, a teljesítményük eltérő. Ez érthető is, ha megnézzük, hogy hány embert kell kiszolgálnia egy étterem, bisztró vagy menza, de akár pékség konyhájának.

A hatékonyság egyike az alapvető követelményeknek, ha a menün szereplő ételek sütése, párolása a cél. A nagykonyhai sütőkkel húsok, tészták, zöldségek, köretek és egytálételek, valamint desszertek is elkészülnek időre, akár nagy mennyiségben.

A válogatott alapanyagok, a gyakorlott személyzet mellett a nívós és megbízható konyhai berendezés is előfeltétele annak, hogy a vendégek elégedettek legyenek azzal, ami a tányérjukra kerül.

Mit tudnak a nagykonyhai sütők?

A professzionális teljesítmény együtt jár azzal, hogy az ilyen berendezések sokkal tartósabbak, mint egy hétköznapi sütő. Bírnia kell az egész napos használatot, ezért olyan alapanyagokból gyártják, amik hosszú ideig bírják.

A vendéglátásban egyszerre több fogás is készül, ezért jó, ha a berendezés több funkcióval is rendelkezik. Egy időben különböző fogások is sülhetnek, párolódhatnak a több tálcás berendezésben. A különböző sütési programok és beállítások lehetővé teszik mindenféle étel elkészítését.

Gyakran választják a kombisütőket, amikben egyszerre sütni és párolni is lehet. Ilyen berendezésekből több gyártó modelljei is megtalálhatóak a termékeink között. Válasszon ár, teljesítmény, méret és funkciók alapján!

A konyhai berendezések beszerzése gyorsan elintézhető, ha webáruházból vásárol. Az online rendeléssel ki tudja küszöbölni a fárasztó utazással járó keresgélést és időt is tud spórolni. A konyha fenntartása és az ételkészítéssel járó szervezés legyen a főszerepben.

A professzionális használatra szánt termékeinkről érdeklődjön kollégánknál a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!