DIAMOND TERMÉKEK 2 ÉV GARANCIÁVAL

TELJES KONYHA AKÁR 2 HÉT ALATT!


Mikor egy vendéglátóipari vállalkozás vagy egy állami fenntartás alá tartozó intézmény a helységek tervezése után felméri a termeléshez szükséges gépek számát, még nem tudja, hogy mennyire fontos lesz jól kiválasztani a vendéglátóipari gépeket forgalmazó vállalkozást. Miért?Éttermek, szállodák, ipari konyhák (óvodák, bölcsődék, iskolák, idősek otthona, szociális és egyéb intézmények konyhái), cukrászdák és vendéglátóegységek konyháinak kialakítása, megnyitása, felújítása esetén az elhatározás, véglegesítés után legtöbb esetben a lehető legrövidebb időn belül szeretné a vásárló megoldani a szükséges vendéglátóipari gépek  (pl: egyetemes konyhagép, főzőzsámoly, olajsütő, kombipároló stb. ) berendezések (pl: sütő-főző berendezések, főzőszigetek, főzőüstök), eszközök beszerzését.

Magyarországon a forgalmazók többsége nem rendelkezik nagy raktárkészlettel, bő választékkal, ezért a vásárló rákényszerül arra, hogy erős megkötések mellett az éppen látható készletből kiválasszon valamit, ami talán igen messze áll elképzeléseitől, vagy előrendelheti a megálmodott készüléket, ennek beszerzése külföldi termék esetén azonban jellemzően 4-6 hetet vesz igénybe.

Erre a problémára jelentenek megoldást Diamond termékeink, melyek beérkezését néhány kivételtől eltekintve megrendeléstől számított 2 héten belül tudjuk biztosítani, mivel a DIAMOND Catering Equipment brüsszeli 19.500 négyzetméteres raktárában minden olyan konyhában használatos készülék megtalálható, amely egy konyhába szükséges.

Legyen szó előkészítő gépekről, bárok vagy kávézók, cukrászat, pizzéria vagy pékipar gépeiről, sütő, főző, mosogató vagy hűtőgépekről, rozsdamentes bútorokról, sőt, akár mosó, szárító-vagy vasalógépekről, vagy esetleg rovarcsapdákról. Válassza a biztonságot és a kényelmet. Nem kell olyan gépet beépítenie a konyhába, amit nem szeretne!  Keressen minket bizalommal és megvalósítjuk álmai konyháját.  


 

+5 ok, ami a DIAMOND termékek mellett szól a 2 hét mellett!

  • 2 év teljeskörű garancia!
  • Részletfizetéssel is megvásárolhatók az eszközök, berendezések!
  • Kiváló minőség!
  • Megbízhatóság!


2 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIA A DIAMOND VENDÉGLÁTÓIPARI KÉSZÜLÉKEKRE!

Mit tartalmaz a garancia?

A Gasztrobörze Kft.-től megvásárolt és Magyarország területén üzemeltetett DIAMOND készülékekre (vendéglátói, nagykonyhai sütő-főző berendezések, pizza sütők, kombi párolók, jéggépek, cukrászati gépek, mosogató- és mosógépek, előkészítő gépek, hűtőkamrák, önkiszolgáló- és tálaló pultrendszerek) 2 év teljes körű garanciát biztosítunk.

A 2 év garancia tartalmazza a rendeltetésszerű használat során a meghibásodásból adódó:
  • csere alkatrészek árát;
  • javítási költséget;
  • és a kiszállási díjat.

Ha szeretné jó minőségű vendéglátóipari eszközökkel berendezni leendőbeli konyháját és a termelést az előre meghatározott időpontba megkezdeni, akkor vásárlási szándékával keressen meg minket az info@gasztroborze.hu e-mail címen, vagy a +36 30 9382959-es telefonszámunkon.


Diamond termékeink választéka az alábbi linken megtekinthető:

http://www.gasztroborze.hu/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=60               

 
Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.