Cégünkről

Minőségi nagykonyhai, ipari és vendéglátóipari gépek, berendezések, eszközök, rozsdamentes munkaasztalokpultokpolcokállványok és mosogatók akár egyedi gyártásból egyedi méret és kialakítás szerint, főzősorokfőzőszigetektűzhelyekzsámolyokhűtőkmélyhűtőksokkolóküstökbillenőserpenyőkrostlapokpizzakemencék,
dagasztógépekhabverőgépekplanetáris mixerektésztafőzőksous vide készülékeklángossütők, látványkemencék, kombisütőklégkeveréses sütőkszalamanderektoasterekkenyérszeletelők, mikrók, rostlapokgrillekmelegentartókmosogatógépekedények, minden, ami ideális éttermek, szállodák, ipari konyhák, cukrászdák, pékségek, pizzériák és vendéglátóegységek kiszolgálására!

Webshopunk állandó és heti akciókkal, kedvező árakkal, folyamatosan bővülő árukínálattal várja vásárlóit.

Amennyiben teheti, látogasson el bemutatótermünkbe (1046 Budapest, Fóti út 79), ahol munkanapokon 8 és 16:30 között találkozhat velünk.

Egy kávé mellett személyesen segítünk a vendéglátóipari és nagykonyhai gépek, eszközök kiválasztásában, teljes konyhák berendezésében, válaszolunk kérdéseire megkönnyítve, leegyszerűsítve a megfelelő készülékek beszerzését.

Megrendelt termékeit az egész ország területén munkanapokon 8 és 16 óra között kedvezményesen kiszállítjuk. Amennyiben az adott intervallumban nem tudja átvenni csomagját, megteheti személyesen bemutatótermünkben vagy raktárunkban.

Elérhetőségeink: 

Cím: 1046 Budapest, Fóti út 79
Telefon: 0630 938 2959
Telefon: 0620 618 4832